Meer dan 10 jaar ervaring

Aangesloten bij Anbos

Aangesloten bij ProVoet

Gezellig en ontspannend

Manicure

 
Je handen en nagels zijn je visitekaartje. Zorg dus dat je ze goed verzorgt en laat ze regelmatig verzorgen met een manicure!! Bij Beautysalon 73 kun je terecht voor een professionele manicure behandeling. Als eerst krijg je een verzorgend handbadje waarna de nagels en nagelriemen worden verzorgd. Vervolgens worden de nagels in een mooi model gevijld aan de hand van de wensen van de klant. De handen worden daarna heerlijk gescrubd en gemasseerd. Eventueel worden de nagels in de gewenste kleur gelakt. Als extra optie kun je ervoor kiezen om een paraffinepakking erbij te boeken. Dit zorgt ervoor dat je handen zijdezacht aanvoelen.

Gellack

Wil je mooie gelakte nagels met een houdbaarheid van 2 weken? Kies dan voor een gellack! Beautysalon 73 biedt deze behandeling los aan maar ook in combinatie met een manicure behandeling.

 

Boek een manicure behandeling bij Beautysalon 73

 
Boek vandaag een pedicure behandeling bij Beautysalon 73! Wil je liever eerst nog wat extra informatie over de verschillende behandelingen? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we naar een passende behandeling voor jou. 

Bekijk ook eens onze andere behandelingen: manicure, gezichtsbehandelingen, wimpers & wenkbrauwen, ontharen.

Bekijk hier onze tarieven.

Kies voor Beautysalon 73

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Aangesloten bij Anbos
  • Aangesloten bij ProVoet
  • Gezellig en ontspannend