Meer dan 10 jaar ervaring

Aangesloten bij Anbos

Aangesloten bij ProVoet

Gezellig en ontspannend

Merken

 
Beautysalon 73 werkt met professionele, innoverende en diervriendelijke producten van de beste merken. Alle merken zijn zorgvuldig gekozen en uitsluitend geselecteerd op effectiviteit, zodat jouw behandeling altijd van optimale kwaliteit is. De merken die Beautysalon 73 gebruikt, staan hieronder beschreven.

 

Nouvital

Nouvital is een modern Nederlands cosmeticabedrijf dat voortdurend innoveert en daarbij nieuwe cosmeticaproducten ontwikkelt met zowel huidverzorgende als huidverbeterende eigenschappen. Nouvital werkt met natuurlijke grondstoffen en daarnaast zijn de producten allergenen- en parabenen vrij. Daarnaast bevatten alle dagcrèmes een UV bescherming voor de huid en zijn de producten niet op dieren getest.

 

Samenwerkende Pedicures

Naast dat deze producten zeer verzorgend zijn voor de voeten bieden ze ook een daadwerkelijke oplossing voor veel voorkomende problemen zoals kalknagels en voetschimmels etc.

 

Blink

Beautysalon 73 is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions en werkt met het merk Blink. Deze extensions zijn gemaakt van koreaans PBT (polybutyleentereflalaat) en worden met de hand gemaakt. Door het gebruikte materiaal en de wijze van fabricage zijn deze extensions nauwelijks van de natuurlijke wimpers te onderscheiden.

 

Lycon

De Lycon waxformule bevat alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met zuivere en verzorgende bijenwas. De wax is door samenstelling van ingrediënten en kracht heel efficiënt in gebruik. Daarnaast heeft deze wax grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren.

 

John van G.

John van G. is het make-up merk wat Beautysalon 73 verkoopt. Kom snel langs in de salon om te zien wat er allemaal is!

Kies voor Beautysalon 73

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Aangesloten bij Anbos
  • Aangesloten bij ProVoet
  • Gezellig en ontspannend