Meer dan 10 jaar ervaring

Aangesloten bij Anbos

Aangesloten bij ProVoet

Gezellig en ontspannend

Over mij

 
Ik ben Liesbeth van der Eijk en sinds 2012 trotse eigenaar van mijn eigen salon in Maassluis. Inmiddels ben ik al 10 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en 8 jaar gediplomeerd als pedicure en medisch pedicure. Tevens ben ik met Beautysalon 73 aangesloten bij de organisaties Anbos en Provoet. In mijn salon bied ik diverse gezichtsbehandelingen aan, aangepast op de wensen van de klant. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in pedicure behandelingen, manicure behandelingen, diverse ontharingsbehandelingen en wimper- en wenkbrauw styling.

Naast dat ik het belangrijk vind om hoge kwaliteit te leveren aan mijn klanten heb ik ook grote passie voor mijn vak. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen bezig te zijn en om mensen te helpen met hun klachten. Tevens behandel ik iedereen met professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Beauty Salon'73 heeft een contract met een podotherapeut. Dit houdt in dat u, als u binnen een bepaald zorgprofiel valt, een deel van de behandeling vergoed krijgt. Of de voetzorg vergoed wordt verschilt per verzekeraar en aanvullende verzekering.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn salon!
 

Kies voor Beautysalon 73

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Aangesloten bij Anbos
  • Aangesloten bij ProVoet
  • Gezellig en ontspannend